Egyptische amber etherische olie | Winkelen tegen de groothandelsprijs | AromaGemakkelijk (2023)

Hoe komt het dat jullie prijzen zo laag zijn in vergelijking met andere bedrijven?

Bij Aromaeasy hechten we veel waarde aan eerlijkheid en transparantie. Wij zijn een niet-MLM-bedrijf (Multi-Level Marketing) dat online rechtstreeks aan de consument verkoopt en dus geen tussenpersonen heeft. Het is niet nodig om u aan te melden of lid te worden om gebruik te kunnen maken van onze groothandelsprijzen. We hebben geen aparte groothandels- en retail-"tiers" en "lidmaatschapsplannen", die vaak leiden tot hogere productkosten voor iedereen. Nogmaals, er zijn geen extra markeringen voor "distributeurs" en "detailhandelaren", die nodig zouden zijn geweest als we ook in winkels of andere marketingsystemen hadden verkocht.

Onze prijzen zijn altijd groothandelsprijzen, voor elke klant - het is altijd onze bedoeling geweest om ervoor te zorgen dat de beste kwaliteit natuurlijke oliën en cosmetische ingrediënten voor iedereen betaalbaar zijn - van nieuwe ambachtslieden met opkomende bedrijven tot gevestigde professionele cosmeticafabrikanten.

Zijn uw oliën therapeutische kwaliteit?

Alle natuurlijke oliën van Aromaeasy zijn 100% puur, vrij van toevoegingen, vervalsers of verdunningen. Al onze producten zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogst mogelijke normen. Er worden nooit pesticiden, synthetische chemicaliën, herbiciden, GGO's of schadelijke chemicaliën gebruikt tijdens het groei- of distillatieproces.

Onze vertrouwde leveranciers volgen strikt alle USDA-richtlijnen voor voedsel- en productveiligheid. We voeren tests uit (gaschromatografie-massaspectrometrie) op elk van onze essentiële oliën en rapporten zijn op aanvraag beschikbaar. Deze rapporten bieden de afbraak van de natuurlijke componenten die in een bepaalde olie worden aangetroffen, waardoor de absoluut hoogste kwaliteit wordt gegarandeerd.

Waar komen jullie oliën en andere natuurlijke producten vandaan?

Onze oliën en andere natuurlijke producten komen van over de hele wereld, van enkele van de beste distilleerders ter wereld. We hebben directe inkooprelaties met het zorgvuldig doorgelichte netwerk van de meest gerenommeerde gecertificeerde oogstmachines, boeren, distilleerders en leveranciers uit meer dan 65 verschillende landen over de hele wereld.

Al onze telers zijn toegewijd aan zuiverheid en kweken alleen of in het wild gekweekt plantaardig materiaal met behulp van biologische landbouwpraktijken. Ze moeten voldoen aan strikte en compromisloze kwaliteitsnormen voordat we zouden overwegen om van hen te kopen.
De herkomst van eventuele etherische oliën en andere natuurlijke producten kunt u eenvoudig achterhalen in de uitgebreide beschrijving op onze website. Andere producten, zoals etherische oliemelanges, body butters en geurkaarsen met etherische olie, worden in onze eigen fabriek samengesteld uit de verschillende ingrediënten die we van over de hele wereld inkopen.

Bieden jullie gratis monsters aan?

Om de minima laag en de prijzen laag te houden voor al onze klanten, honoreren we geen verzoeken om gratis monsters. Voor de monsters rekenen we een kleine administratiekost. Krijg hier een voorbeeld

Hoe kunnen sommige bedrijven gratis verzending aanbieden als u dat niet doet?

Verzending is nooit gratis. Het bedrijf dat gratis verzending aanbiedt, wordt gefactureerd voor de vracht en u betaalt die vracht binnen de prijzen van uw producten.

Niet erg transparant en niet in uw belang. Bij Aromaeasy houden we de zaken graag eenvoudig en transparant: we bieden de laagst mogelijke prijzen voor al onze producten en u betaalt de werkelijke verzendkosten met behulp van het grote kortingsprogramma dat we jaarlijks afsluiten met onze verzendpartners. Niets is verborgen.

Verzend je internationaal?

We verzenden internationaal, naar alle grote landen ter wereld. We hebben enorm gesubsidieerde verzendtarieven voor levering in alle grote landen over de hele wereld via Fedex International Priority-service: een express, tijdgebonden, door de douane ingeklaarde deur-tot-deurservice voor internationale zendingen (wereldwijd).
U kunt de exacte verzendkosten voor uw bestelling krijgen door de gewenste artikelen in uw winkelwagentje in te voeren, op afrekenen te klikken en vervolgens de verzendadresgegevens in te voeren om de beschikbare verzendopties en de offertes voor uw bestelling te bekijken.

Kunnen uw essentiële oliën inwendig worden gebruikt?

We raden algemeen intern gebruik van etherische oliën af. Er zijn verschillende redenen waarom we essentiële oliën in het algemeen niet kunnen aanbevelen voor inwendig gebruik. FDA-voorschriften stellen dat het promoten van een stof als veilig voor intern gebruik suggereert dat het een voedingsmiddel, supplement of medicijn is, en essentiële oliën zijn niet als een van deze dingen beschouwd.
Onze 100% pure essentiële oliën zijn zeer geconcentreerd en kunnen ernstige schade aanrichten als ze inwendig worden gebruikt zonder de expertise om ze toe te dienen.
Wij geloven dat dit alleen kan met groot respect voor de kracht van etherische oliën, onder begeleiding van iemand die gekwalificeerd is in het interne gebruik van etherische oliën en iemand die de chemische samenstelling van elke individuele olie echt begrijpt. We weten niet welke medicijnen, hoeveelheden en allergieën u heeft en we willen ervoor zorgen dat onze klanten veilig zijn. Dat gezegd hebbende, veel van onze trouwe klanten gebruiken onze oliën intern omdat ze van de hoogste kwaliteit beschikbaar zijn, maar dat laten we volledig aan de individuele klant over.

Zijn uw essentiële oliën en andere natuurlijke producten biologisch gecertificeerd?

Onze essentiële oliën en andere natuurlijke producten zijn onderverdeeld in 3 categorieën; gecertificeerd biologisch, biologisch (niet gecertificeerd) en ambachtelijk. Wild geoogste oliën worden niet gekweekt en komen daarom niet in aanmerking voor certificering.

We bestellen alleen bij distilleerders die wild oogsten uit “schone” gebieden zonder te spuiten. We hebben ook een lijn van USDA-gecertificeerde biologische oliën. Zou u zich zorgen moeten maken over het feit dat sommige van onze essentiële oliën en natuurlijke producten niet "gecertificeerd biologisch" zijn? Het zou niet moeten en er zijn verschillende redenen waarom we niet aandringen op certificering voor sommige van onze essentiële oliën en natuurlijke producten.
Wij bij Aromaeasy geloven in het inkopen van essentiële oliën en andere natuurlijke producten waar ze het beste passen, zodat ze van de hoogste kwaliteit zijn. Dit betekent dat essentiële oliën af en toe afkomstig zijn van planten die in verschillende landen worden gekweekt, die geen biologische normen hebben, zoals het USDA Certified Organic-zegel, omdat elk land zijn eigen regels heeft over biologische praktijken. Ook al kunnen boeren die in derdewereldlanden wonen ervoor kiezen om te boeren zonder het gebruik van pesticiden, hun producten worden mogelijk niet als biologisch beschouwd vanwege de kosten die gepaard gaan met certificeringen. In sommige gevallen bestaat er misschien niet eens een gecertificeerde biologische vorm van een essentiële olie. We vertrouwen op onze relatie met de distilleerder en op hun kennis van goede praktijken om ervoor te zorgen dat het product biologisch wordt verbouwd.

Ten tweede zijn niet alle producten die de USDA als biologisch beschouwt, 100% puur of onvervalst. Waarom? Omdat volgens de biologische normen van de USDA "een onbewerkt of verwerkt landbouwproduct dat als 'biologisch' wordt verkocht, geëtiketteerd of weergegeven, ... niet minder dan 95% biologisch geproduceerde onbewerkte of verwerkte landbouwproducten moet bevatten." Dit betekent dat de resterende 5% synthetische componenten zou kunnen zijn en dat de essentiële olie nog steeds als biologisch zou worden beschouwd.

De normen reguleren de processen van het bedrijf en zijn leveranciers. We kopen alleen essentiële oliën die zijn gedestilleerd uit biologisch geteelde planten. Hoewel het USDA-certificeringsproces alleen betrekking heeft op groeiomstandigheden en uiteindelijke verontreinigingsniveaus, nemen we ook de distillatie- en productiemethoden van een essentiële olie zeer serieus, zodat onze producten 100% puur zijn. % puur, onvervalst met alle natuurlijke en therapeutische ingrediënten. natuurlijk voorkomende eigenschappen.

Het hebben van het label "Certified Organic" is daarom geen garantie voor het best mogelijke product. Aan de andere kant reguleren de zeer strikte normen van Aromaeasy de processen van het bedrijf en zijn leveranciers. We kopen alleen essentiële oliën die zijn gedestilleerd uit biologisch geteelde planten. Hoewel het USDA-certificeringsproces alleen betrekking heeft op groeiomstandigheden en uiteindelijke verontreinigingsniveaus, nemen we ook de distillatie- en productiemethoden van een essentiële olie zeer serieus, zodat onze producten 100% puur zijn. % puur, onvervalst met alle natuurlijke en therapeutische ingrediënten. natuurlijk voorkomende eigenschappen.

Wat is de houdbaarheid van uw producten?

Veel essentiële oliën hebben geen houdbaarheidsdatum. Essentiële oliën zoals patchouli en sandelhout worden zelfs beter met de jaren. Over het algemeen hebben citrusoliën de kortste houdbaarheid, gevolgd door kruiden en bloemenoliën, dan hout en harsen, die na verloop van tijd op de plank kunnen verbeteren. Dit is heel algemeen, en eerlijk gezegd, zolang je voor je essentiële oliën zorgt door ze op de juiste manier te bewaren (constante temperaturen bij weinig licht), hoef je je waarschijnlijk geen zorgen te maken dat ze hun kracht verliezen.

Hoe worden essentiële oliën geproduceerd?

Pure essentiële oliën kunnen worden geproduceerd door distillatie of expressie. De productiemethode is afhankelijk van het natuurlijke plantmateriaal dat wordt verwerkt. Citrusoliën worden bijvoorbeeld gewoonlijk koudgeperst ("express"), terwijl voor de meeste kruiden stoomdestillatie wordt gebruikt.

Hoe werkt stoomdestillatie?

Bij stoomdestillatie wordt plantaardig materiaal (zoals bloemen, bladeren, hout, schors, wortels, zaden of schillen) in een tank geplaatst en wordt stoom naar de bodem van de tank gebracht. De stoom gaat door het plantmateriaal en haalt de vluchtige (goede) verbindingen eruit. De dampen stromen vervolgens door een spoel waar ze terug condenseren tot een vloeistof, die wordt opgevangen in een opvangvat. Deze gecondenseerde vloeistof wordt vervolgens gescheiden van de pure etherische olie en gedestilleerd water uit de plant.

Op dit punt kan de pure essentiële olie worden verpakt voor verkoop of verder worden verwerkt met processen zoals "herdestillatie". Het gedestilleerde water van de plant wordt hydrosol, hydrosol, kruidendestillaat of plantenwateressentie genoemd, dat als een ander geurig product kan worden verkocht. Populaire hydrosolen zijn rozenwater, lavendelwater, oranjebloesemwater, citroenmelissewater en saliewater. Sommige plantaardige hydrosolen hebben een onaangename geur en worden daarom niet verkocht.

Wat zijn absoluutheden?

Absoluten zijn dikke, sterk geconcentreerde vloeistoffen die zijn afgeleid van concentraten of harsen. Traditioneel worden absolute stoffen gemaakt door concentraten op te lossen in ethanol of een ander oplosmiddel, zoals ethylalcohol, dat de geurstoffen met een laag molecuulgewicht oplost. De alcohol wordt vervolgens verwijderd in een tweede destillatie. Dus alles wat je uiteindelijk overhoudt is het absolute.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terrell Hackett

Last Updated: 08/09/2023

Views: 5734

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terrell Hackett

Birthday: 1992-03-17

Address: Suite 453 459 Gibson Squares, East Adriane, AK 71925-5692

Phone: +21811810803470

Job: Chief Representative

Hobby: Board games, Rock climbing, Ghost hunting, Origami, Kabaddi, Mushroom hunting, Gaming

Introduction: My name is Terrell Hackett, I am a gleaming, brainy, courageous, helpful, healthy, cooperative, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.